Categorieën

Producten

Contacteer ons op 052 47 24 45 (Hamme) of 03 744 20 05 (Bazel)

Agria 9600-112 2020 B&S motor

€ 44649,00 incl. BTW

Beschrijving

Telegeleide Maaier:

Deze innovatieve op afstand bestuurbare talud maaier van Agria is ideaal voor het maaien van moeilijk bereikbare plekken. Met een lichtgewicht ontwerp en een laag zwaartepunt maait de Agria 9600 hellingen met hellingsgraad tot wel 50 procent zonder schade aan het maaibeeld.

Of het nu gaat om het maaien op hellingen, moeilijk bereikbare gebieden onder zonnepanelen of zichtbare gebieden in parken – de toepassingsgebieden voor de op afstand bestuurbare maaiers zijn veelzijdig.

Focus op bescherming van de operator
Op afstand bestuurbare maaiers bieden niet alleen veel toepassingen, maar beschermen ook de bestuurder. Dankzij de afstandsbediening bij diverse modellen hoeft de bestuurder niet direct in de buurt van de maaier te staan ​​en kan hij zich veilig en ver weg van elke gevaarlijke situatie positioneren. Hij is ook beschermd tegen directe emissies zoals trillingen, lawaai en uitlaatgassen. Dit heeft niet alleen een positief effect op de gezondheid, maar maakt ook rustig, geconcentreerd en veilig werken mogelijk.

Compact ontwerp voor flexibel gebruik
De op afstand bestuurde compacte maaier werd in 2019 geïntroduceerd en zet nieuwe normen op het gebied van flexibiliteit. Door het compacte ontwerp kan de maaier zelfs worden gebruikt in zeer kleine ruimtes die moeilijk toegankelijk zijn voor conventionele machines en de machinist. Vanwege de smalle werkbreedte kan de machine ook worden vervoerd op het laadgebied van kleine transportvoertuigen – zonder een extra aanhangwagen.

de machine optioneel uitvoerbaar met een intelligence package waarbij 24maanden extra garantie kan genoten worden

Kenmerken

Motor Briggs & Stratton series 8270 air-cooled
Vermogen 24Pk
Aandrijving Traploze elektrische aandrijving
Snelheid 4 snelheden tussen 0 - 10 km/h
Messen 2messendrager met 4 pendelmessen
Mesaandrijving riemaangedreven
Maaibreedte 112 cm
Maaihoogte 50 - 185 mm traploos instelbaar
Maaicapaciteit max 3.600 m²/h ( bij 5 km/h )
Max hellingsgraad 55° ( = 145 % )
Afmetingen ( L x B x H ) 145 x 150 x 70-84 cm
Gewicht 610 kg

Vragen?Agria
Stihl
Honda
Stiga
Eliet
Jo Beau
Thermobile
Billy Goat
Nilfisk
Grillo
Tielbürger
Nibbi
Walker
John Deere