Categorieën

Producten

Contacteer ons op 052 47 24 45 (Hamme) of 03 744 20 05 (Bazel)

Honda HRN536c VK

€ 899,00 incl. BTW

Beschrijving

NIEUWE HRN Grasmaaier – HRN536 VK & HRN536 VY

 

 

 

Honda heeft twee nieuwe grasmaaiers aan zijn assortiment toegevoegd, die toonaangevende maai- en verzamelprestaties en een uitstekend gebruiksgemak bieden.

 

De HRN536 VK en HRN536 VY hebben beide een nieuw ontworpen  maaidek van 53 cm. Het vermogen wordt  geleverd  door Honda's bewezen GCVx170 engine. De twee nieuwe modellen zijn voorzien van  meerdere  verbeteringen ten opzichte van eerdere HRG536-modellen, waardoor ze  nog  veelzijdiger en gebruiksvriendelijker zijn.

 

 

Variabele snelheid

 

Smart Drive®  biedt onderweg een aanpassing van de rijsnelheid aan de gebruiker en de omstandigheden. Beweging en snelheid  worden geregeld door de op het stuur gemonteerde Smart Drive ®  hendel en de nieuwe modellen  hebben  een  herzien  hendelontwerp    dat duimslip vermindert  voor  meer  gebruiksgemak.

Een nieuwe tweerichtings ratel in  de transmissie betekent dat de achterwielen vrij in beide richtingen kunnen draaien wanneer de aandrijfregelaar wordt losgelaten, waardoor de inspanning wordt verminderd die nodig is om de maaier naar voren en naar achteren te bewegen tijdens het overwinnen van obstakels en krappe ruimtes.

 

Flexibele werking

 

De freesdekken worden geleverd met een verbeterde Versamow™  selector. Versamow™ stelt gebruikers in staat om snel  te schakelen tussen mulchen en gras verzamelen, en de  nieuwste op het dek gemonteerde bediening is eenvoudig en gemakkelijk te bedienen. MicroCut dubbele messen optimaliseren de snijprestaties en het nieuwe ontwerp van de freesbehuizing optimaliseert de luchtstroom voor de beste mulch en verzameling in zijn klasse. Dere is een grotere graszak van 70 literen de krachtige vulactie maakt het grootste deel van de capaciteit, zelfs in uitdagende omstandigheden.

 

Beide modellen bieden ook  een  zeventraps maaihoogteselectie. Dit is eenvoudig te verstellen en in te stellen met behulp van twee hendels - een voor de vooras en de andere voor de achterkant, en  deze zijn gemakkelijk toegankelijk vanaf dezelfde kant.

 

Gebruiksvriendelijk

 

Andere ontwerpkenmerken die het gemakkelijker maken om de nieuwe maaiers te verzorgen en te gebruiken, zijn onder meer een benzinevuldop met een grote diameter voor gemakkelijk tanken met minder risico op morsen, en  nieuwe snelspannerklemmen zorgen ervoor dat het stuur snel en gemakkelijk kan worden opgevouwen  voor transport  en opslag.

 

Extra gemak

 

De HRN536 VY heeft een vergelijkbare specificatie als de HRN536 VK, maar heeft ook een Roto-Stop®  bladremkoppeling voor extra gemak. Met roto-stop® kan de gebruiker het blad starten en stoppen met behulp van een op het stuur gemonteerde bediening terwijl de motor draait. Voordelen zijn onder meer verminderde inspanning voor het starten - vooral bij lang gras omdat de messen niet draaien, en het zorgt er ook voor dat de motor blijft draaien terwijl de graszak veilig wordt geleegd, zodat het niet nodig is om de motor elke keer opnieuw te starten. Roto-Stop® maakt het ook mogelijk om tussen snijgebieden te rijden met behulp van de motor om de wielen aan te drijven terwijl de bladen stil blijven staan.

 

De nieuwe HRN536 VK en HRN536 VY zijn geschikt voor grotere gazons, waaronder die met hellingen en variabel terrein. De eenttractieve maar functionele styling  is gemakkelijk te verzorgen en slim te houden.

 

Verkoopadvies en serviceondersteuning zijn beschikbaar via honda's geautoriseerde dealernetwerk.

Kenmerken

Status Nieuw
Merk Honda
Motor GCVx 170
Maaibreedte- 53cm
Mulching versamow
Zelftrekker- select drive
Chassis plaatstaal
Hoogteregeling 2 traps
Inhoud opvangbak 70liter
Meskoppeling nee
zelftrekker ja
Maaibreedte 52-55

Vragen?Agria
Stihl
Honda
Stiga
Eliet
Jo Beau
Thermobile
Billy Goat
Nilfisk
Grillo
Tielbürger
Nibbi
NEGRI hakselaars
Walker
John Deere
Timberwolf