Categorieën

Producten

Contacteer ons op 052 47 24 45 (Hamme) of 03 744 20 05 (Bazel)

Nilfisk MH 4M-200/960 FAX

€ 6695,00 incl. BTW

Beschrijving

Prestaties, levensduur en ergonomie

De Nilfisk MH 4M hogedrukreiniger is geschikt voor de middelzware tot zware warmwater reinigingswerkzaamheden waarbij de hogedrukreiniger 4-6 uur per gebruikt wordt. Dankzij het verbeterde brandstof besparende EcoPower boiler systeem biedt deze hogedrukreiniger zeer efficiënte en snelle reiniging.


Service en onderhoud kunnen snel worden uitgevoerd omdat alle vitale onderdelen gemakkelijk geïnspecteerd kunnen worden en bereikbaar zijn. De diagnose funktie van de MH 4M hogedrukreinigers heeft een waarschuwingssysteem om stilstand te beperken.

De Nilfisk MH 4M garandeert een gemakkelijk transport van de hogedrukreiniger over allerlei typen ondergrond door de vier grote wielen en de optimale balans. Optimale opbergmogelijkheden voor accessoires zoals dubbele lanshouders, draaibare slinger voor eenvoudig op- en afrollen van de elektrokabel, innovatieve bevestiging van spuitpistool en reinigingsmiddelentanks. Tezamen met de gemakkelijke toegang voor alle vitale onderdelen garandeert deze Nilfisk MH4 serie warmwaterhogedrukreinigers opmerkelijke reinigingsresultaten, het besparen van tijd en verlaagde kosten.

Kenmerken

Pompdruk (bar) 200
Watercapaciteit ( l/u ) 960
Elektrische aansluitwaarde (v) tri 400
Vermogen (W) 7200
Schuimsproeier Ja
4 in 1 inox lans met vuilfrees neen
Watertemperatuur (°c) 150
Aandrijfbron Diesel
Slanghaspel ja

Vragen?Agria
Stihl
Honda
Stiga
Eliet
Jo Beau
Thermobile
Billy Goat
Nilfisk
Grillo
Tielbürger
Nibbi
NEGRI hakselaars
Walker
John Deere
Timberwolf