Categorieën

Producten

Contacteer ons op 052 47 24 45 (Hamme) of 03 744 20 05 (Bazel)

Agria 9500-80 Premium Demomachine

Beschrijving

9500 van Agria

De Agria 9500 is een kleiner alternatief voor de Agria 9600 en eveneens breed inzetbaar. Of het nu gaat om maaien van taluds, moeilijk bereikbare gebieden of rondom; met de Agria 9500 maait u gemakkelijk, veilig en snel.
Of het nu gaat om het maaien op hellingen, moeilijk bereikbare gebieden onder zonnepanelen of zichtbare gebieden in parken – de toepassingsgebieden voor de op afstand bestuurbare maaiers zijn veelzijdig.

Focus op bescherming van de operator
Op afstand bestuurbare maaiers bieden niet alleen veel toepassingen, maar beschermen ook de bestuurder. Dankzij de afstandsbediening bij diverse modellen hoeft de bestuurder niet direct in de buurt van de maaier te staan ​​en kan hij zich veilig en ver weg van elke gevaarlijke situatie positioneren. Hij is ook beschermd tegen directe emissies zoals trillingen, lawaai en uitlaatgassen. Dit heeft niet alleen een positief effect op de gezondheid, maar maakt ook rustig, geconcentreerd en veilig werken mogelijk.

Compact ontwerp voor flexibel gebruik
De op afstand bestuurde compacte maaier wordt in 2019 geïntroduceerd en zet nieuwe normen op het gebied van flexibiliteit. Door het compacte ontwerp kan de maaier zelfs worden gebruikt in zeer kleine ruimtes die moeilijk toegankelijk zijn voor conventionele machines en de machinist. Vanwege de smalle werkbreedte kan de machine ook worden vervoerd op het laadgebied van kleine transportvoertuigen – zonder een extra aanhangwagen.

Kenmerken

Status Stock
Motor Briggs & Stratton Vanguard 2 cyl
Vermogen 11,9 KW ( 16,2 PK )
Aandrijving traploze / borstelloze elektrische aandrijving
Snelheid 4 snelheden tussen 0 - 6 km/h
Messen mulchmes
Mesaandrijving riemaangedreven
Maaibreedte 70 cm
Maaihoogte 30 - 130 mm traploos instelbaar
Maaicapaciteit max 2.500 m²/h
Max hellingsgraad 45° (= 100%)
Afmetingen ( L x B x H ) 110 x 105 x 65-75 cm
Gewicht 352 kg

Vragen?Agria
Stihl
Honda
Stiga
Eliet
Jo Beau
Thermobile
Billy Goat
Nilfisk
Grillo
Tielbürger
BCS
Ferris
Walker
John Deere
Bugnot
Timberwolf
Navimow
Vredo